N.a.v. van het rups incident in de rucola sla schrijft gastronoom Paul Hamm het volgende
Ingrediënten van Warme rucola met mosterdsaus
Een bakje rucola
klein potje crème fraiche
een eetlepel (of meer) Honingmosterd
kleine trostomaatjes
een paar lapjes gerookte ham (Ardenner of Coburger )
Crème fraiche in de pan warm laten worden, mosterd en de ham, in stukjes erbij. Even roeren, rucola aan de saus toevoegen, in stukjes gesneden tomaatjes erbij en snel de pan van het vuur halen, zodat de rucola nog lekker knapperig is.
De rups een uurtje laten marineren in soja.
ervolgens spietsen op een sateprikker en langzaam roosteren boven een zacht vuurtje.
Als het een vlinder wordt ben je te lang doorgegaan.
In dat geval kun je deze alleen nog frituren en er chips van maken.
Abonneren op:
Reacties posten (Atom)
1 opmerking:
AAAAAHHHHH ZOMAAR GEQUOTE!
Misschien een begin aan mijn gastronomische carriere...
Een reactie posten