zaterdag 14 februari 2009

Valentijnaktie

Leuke dag gehad vandaag.

Samen met 3 fotografen uit mijn kerk hebben we een evangelisatie actie gedaan.
En het is gelukt!

Mensen konden samen op de foto.
En de foto´s zijn gratis vanaf vanmiddag 15.00 uur te downloaden.

Wil je effe mee kijken levendwater.nl/valentijn

Informatie over de Valentijnsactie
Liefde is iets verrukkelijks, iets wat een hart goed doet. Op Valentijnsdag, 14 februari 2009, hebben wij in Delft een foto van jou en je geliefde gemaakt. Op deze site kun je de foto bekijken en kopieren voor je eigen gebruik.

Misschien is deze foto van jou en je partner. Maar het kan ook goed mogelijk zijn dat jouw foto een foto is van jezelf met een goede vriend(in) of met je vader of moeder of misschien wel met je opa of oma. Met wie de foto ook is, het thema is liefde. Uiteraard is de liefde tussen partners anders dan de liefde tussen een ouder met kind. De liefde tussen vrienden is ook weer verschillend. De Nederlandse taal maakt hier geen onderscheid in en noemt dit alles Liefde.

Echter is de Griekse taal, een van de oudste talen op de wereld, veel rijker. Er bestaan drie verschillende vormen van hetzelfde woord Liefde, namelijk Phileo, Eros en Agape. Phileo is de vriendschappelijke liefde. Eros is seksuele liefde. Agape is echter heel anders, dit is een hogere vorm van liefde dan de anderen. Agape is gevende liefde, liefde die niet terug verlangt. Agape is de goddelijke liefde.

Veel mensen ervaren Phileo en Eros, maar blijven toch altijd nog verlangen naar meer. In hun hart missen ze nog iets. Ieder mens heeft liefde nodig en alleen de Agape-liefde kan een hart volledig vullen. Wij nodigen je uit om Agape-liefde te komen proeven. Iedere zondagochtend 10 uur komen wij samen op de Hermesstraat 65 in Delft. Kom ook eens en ervaar de liefde van God.

1 opmerking:

Anoniem zei

Leuke actie Leon! Gaaf gedaan en je geeft een goed voorbeeld wat betreft het thema 'aanstekelijk' van de KM. :-)